Billige kondomer

Hvorfor kjøpe billige kondomer ? Det sier seg selv, tror du at alle ønsker å kjøpe så billig som mulig, også når det kommer til kondomer. Men hva om billige kondomer ikke er like holdbare som dyrere kondomer? Har du noen gang vurdert ideen om at billige kondomer kanskje ikke produseres med samme kvalitet som dyrere? Det kan til og med være slik at billige kondomer har en tendens til å sprekke eller gå i stykker, og da er det helt meningsløst å bruke kondom for da sprekker ikke bare kondomet men også grunnen til at du bruker det. For å beskytte deg mot graviditet og seksuelt overførbare sykdommer.

Kondomer med kvalitet

Nå er det faktisk sånn at det finnes billige kondomer som er like gode som de fleste andre kondomer. Det er vanligvis ikke prisen på et kondom som avgjør om det er dårlig eller ikke. Det er andre faktorer som påvirker holdbarheten til et kondom. At prisen er forskjellig mellom kondomene avhenger mer av om du vil ha kondomer som har andre fordeler som billigere kondomer ikke har, for eksempel kondomer med glidemiddel, kondomer som er klumpete eller kanskje et kondom som lukter jordbær. Kvaliteten er vanligvis omtrent den samme. Du finner billige og gode kondomer hos Kondomvarehuset.

Hvorfor kondomer sprekker

Det er ikke sant at kondomer sprekker fordi de er billige. De fleste kondomer varer så lenge du behandler dem riktig. En av grunnene til at et kondom kan gå i stykker er at holdbarheten (best før dato) har passert, den er rett og slett for gammel. Gummi tørker over tid, så bruk aldri et gammelt kondom. En annen grunn til at den går i stykker kan være at du har stukket den inn i lommeboken, i en tett lomme som baklommen på jeansen, da går den også lettere i stykker. Oppbevar den i stedet i en innerlomme på en jakke eller veske.

Comments are closed.